Konstlinje Lunnevads Folkhögskola

Konstlinjen


Våra konstutbildningar

Lunnevads folkhögskola har två konstutbildningar. Den traditionella Konstlinjen är en bred grundutbildning där du får utveckla din teknik inom många olika områden. Från och med hösten 2018 erbjuder vi även Konstlab-distanskurs för dig som vill bygga på dina kunskaper.

Konstlinjen

Denna utbildning är en förberedande tvåårig konstskola med 45 platser och studier på heltid. Behörighet till årskurs två får du som har gått första året här på Lunnevad, eller har motsvarande förkunskaper. Läs mer om antagning och sista ansökningsdag här. 

Konstlab-distanskurs

Vill du bygga på tidigare utbildning eller erfarenhet? I så fall kan Konstlab vara något för dig. Utbildningens inriktning är att ge fördjupade kunskaper, antingen som grund för studier på konsthögskola eller för att utveckla ett befintligt konstnärskap. Denna ettåriga kurs har två seminarier per termin och plats för 15 sökande. Läs mer om antagning och sista ansökningsdag här. 

Ytterligare information om de båda utbildningarna finns i menyn till vänster.

Vill du veta mer?

All praktisk information kring antagningen, inklusive arbetsprover och datum för inlämning och ansökan, hittar du under avsnittet Ansökan & antagning/Konstlinje på startsidan eller via snabblänken här.

Länk till ansökan.

Kontakt:

Annika Sjöblom

Telefon: 013-23 49 16, 0708-12 57 70
E-post: annika.sjoblom@lunnevad.se