Internat


Välkommen att bo på Lunnevads internat. Här har vi plats för cirka 100 personer, vilket innebär att omkring hälften av våra deltagare också bor hos oss. Som boende på Lunnevad är du helinackorderad under läsåret, det vill säga du betalar för kost och logi. Du bor i eget rum som är möblerat med säng, stol, skrivbord, hyllor, fåtölj och gardiner.  Boendeytan i internatrummen är ca 12 m2. Du behöver endast ta med personliga ägodelar samt täcke och kudde. I varje korridor finns TV samt ett pentry med köksutrustning, matplats, kyl och frys. En gemensam tvättstuga finns i varje hus. Du har även tillgång till fullt utrustade städskåp och sopsortering i alla korridorer. Vi tillhandahåller “gröna påsen” för matavfall.

Alla våra internatboenden har bra internetanslutningar.

Bäckafall

Med sina 37 enkelrum, fördelade på 5 korridorer, är Bäckafall vårt största boende. De flesta av rummen är placerade två och två med gemensam hall/dusch/toalett och egen garderob. Fyra rum har egen toalett. Alla deltagare i samma korridor har till gång till fullt utrustat kök med tv. I källaren finns gemensamt TV-rum, styrketräningsrum och biljardrum.

Västangård

Detta boende har 30 enkelrum fördelade på 3 korridorer. I entrén till rummet möts du av en privat liten hall med handfat och garderob. Dusch och toaletter och ett fullt utrustat kök finns i varje korridor och disponeras gemensamt av alla deltagare som bor i korridoren. I Västangård finns också skolans kök och matsal med ett större dagrum i anslutning till matsalen.

Östangård

Här erbjuder vi 24 enkelrum fördelade på två korridorer. Rummen har en privat liten hall där det finns handfat och garderob. I entrén till rummet möts du av en privat liten hall med handfat och garderob. Dusch och toaletter och ett fullt utrustat kök finns i varje korridor och disponeras gemensamt av alla deltagare som bor i korridoren.

Längan

Det här är vårt minsta boende, med 2 korridorer och 3 internatrum i varje korridor. Varje rum är utrustat med garderob samt privat hall med egen toalett och handfat. Gemensam dusch finns i korridoren. I det gemensamma uppehållsrummet finns ett fullt utrustat kök med tv  och detta disponeras gemensamt av alla deltagare som bor i korridoren.