Sommarkurser 2022

Antagning till sommarkurser 2022 är stängt. Håll utkik i våra sociala medier efter fler kortkurser under hösten och våren!

Flöjthelg på
Lunnevads folkhögskola 17-19 juni

Flöjtkursen riktar sig till flöjtister i alla åldrar som på egen hand kan omsätta noter till praktisk handling. I kursen ingår spel i större och mindre flöjtensembler (från duo till flöjtorkester), föreläsning och workshops kring övande samt handledning. Kort och gott så erbjuds olika typer av samspel och flöjtteknisk guidning under prestigelösa och lustfyllda former.

Bilderbok 16-19 juni

Det här är en kurs för dig som vill arbeta med bilderböcker och utveckla din förmåga att berätta i ord och bild. Under fyra dagar kommer du att få jobba praktiskt med flera delar i skapandet av en bilderbok; idéskisser, dramaturgi, karaktärsdesign, bildmanus mm.

Grundkurs i bildskapande ll
16-19 juni

En fortsättning för dig som gått Grundkurs i bild eller som har lite grundläggande kunskaper i bildskapande. Vi jobbar med att utveckla framför allt tecknandet, prövar olika material och sätt att göra bilder samt tittar på hur man kan arbeta för att utveckla uttryck och innehåll i sina bilder.

Läs mer om kursinnehållet här