Hem » Johanna Lindström

Johanna Lindström

Kurator

Kontaktinfo

Mobil: 0703-64 34 93

E-post: johanna.lindstrom@lunnevad.se

Jag arbetar som kurator på skolan och undervisar även i psykologi på Allmän kurs. I botten är jag utbildad beteendevetare, med en grundläggande utbildning i psykoterapi.

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att jobba på en folkhögskola. Folkhögskolans pedagogik är någonting som ligger mig varmt om hjärtat och jag har därför även utbildat mig till folkhögskolelärare vid Linköpings universitet.  

Jag finns på skolan alla vardagar och du kan vända dig till mig för både stödjande och vägledande samtal. Jag kan också hjälpa dig vidare om du skulle behöva en behandling. Om du vill boka en tid hos mig kan du skicka ett sms eller ringa till mobilnummer: 0703 – 64 34 93 eller mejla till: johanna.lindstrom@lunnevad.se. Välkommen att höra av dig!

Som kurator är jag en del av Lunnevads deltagarhälsoteam, där vi arbetar för att alla deltagare på skolan ska ha det bra gällande både undervisning, boende och psykosocial miljö. I arbetsuppgifterna ingår också att anordna fritidsaktiviteter under läsåret för alla som är intresserade. Kom gärna med förslag på sådana!

Tillbaka

Ansvarig för sidans innehåll:

Adam Clifford Kommunikatör

Sidan uppdaterades senast den 28 september 2021