Grafik collografi/kartongtryck


Om kursen

Kursen vänder sig till alla som är nyfikna på nya sätt att arbeta med grafik. Det behövs inga förkunskaper, men du kan också vara en erfaren etsare som vill komma vidare med nya material. Vi kommer att arbeta med kartong och pröva en rad olika sätt att bearbeta den på, vi skär, ristar, valsar, trycker in mönster eller bygger upp med spackel, variationerna är många. Vi arbetar med såväl svartvitt som färg. Vi kommer också att titta på och samtala kring grafik gjorda av samtida östgötakonstnärer.

Lärare

Caroline Färnström är utbildad på Grafikskolan Forum i Malmö, Umeå Universitet och Dramatiska Institutet i Stockholm. Hon är verksam som konstnär och medlem i Grafiska Sällskapet.

Kurstid

Start: måndag 15 juni, kl. 9.00
Slut: onsdag 17 juni, kl. 16.00

Sista ansökningsdag 15 maj

Kostnader

Pris för kost och logi 2.850 kr.

Avbokningsregler

Anmälan är bindande och vid avbokning debiteras en avgift på minst 20 % av kursavgiften. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras en avgift på 50 % av kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras full avgift.

Ansökan & Antagning

Antalet platser är begränsat. Kursen anordnas under förutsättning att tillräckligt många deltagare anmält sig. Skolan förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar.

Länk till ansökan