Det här är en kurs för dig som vill arbeta med bilderböcker och utveckla din förmåga att berätta i ord och bild. Under 4 dagar kommer du att få jobba praktiskt med flera delar i skapandet av en bilderbok; idéskisser, dramaturgi, karaktärsdesign, bildmanus mm.

Praktiskt arbete blandas med föreläsningar och respons i grupp. Kursen vänder sig både till dig som har erfarenhet inom illustration och berättande och för dig som är nybörjare och vill utveckla ditt bildberättande.

Lärare: Emmelie Salomonsson

Max 12 platser.

Pris: Undervisningen är avgiftsfri. Du betalar endast för kost och logi samt i förekommande fall för kursmaterial. För bilderbok är kostnaden för kost och logi 3.765 kr, om du väljer att inte bo på skolan blir kostnaden 2.415 kr.

Anmälnings- och betalningsvillkor sommar- och kortkurser

Anmälan och anmälningsavgift

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret för din kurs via vårt skoladministrativa system SchoolSoft. Har du skyddade personuppgifter eller hellre vill göra din anmälan pappersledes så kan du skriva ut, fylla i och skicka in din anmälan per post till Lunnevads folkhögskola, 583 92 Vikingstad här. När din anmälan kommit in får du en bokningsbekräftelse samt instruktioner för betalning av anmälningsavgift på 300 kr. Dessa 300 kr räknas av vid slutbetalning av kursavgiften. Resterande kursavgift betalar du antingen på plats i samband med kursen alternativt om du har angett att du vill ha kursavgiften på faktura.

Avbokning

Eventuell avbokning ska ske skriftligen till oss per e-post till info@lunnevad.se eller per brev till Lunnevads folkhögskola, 583 92 Vikingstad. Vid avbokning före kursstart återbetalas inbetalt belopp.

Påbörjad kurs som avbryts återbetalas ej.

Inställd kurs

Kursen anordnas under förutsättning att minst 5 deltagare anmält sig. Lunnevads folkhögskola förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar. Vid inställd kurs återbetalas inbetalt belopp.