Jazzmusik


Kurstid: 26 aug−20 dec 2019 och 8 jan−3 juni 2020
Kurslängd: 38 veckor

Sista ansökningsdatum: 11 mars 2019
Antagningstest sker: 1 april, 2 april, 3 april och 4 april 2019. Besked om vilken dag du kallas till lämnas efter ansökningstidens utgång.

Länk till ansökan.

Särskilda förkunskaper

Du ska kunna spela ett instrument eller sjunga. För att denna förmåga ska kunna bedömas kallas du till ett antagningsprov under en dag.

Om antagningsproven

De består av spel- eller sångprov, där du på ditt huvudinstrument ska vara beredd att spela/sjunga en självvald låt, en obligatorisk låt och en enkel låt a prima vista. De obligatoriska låtarna kan hämtas från vår webbsida i samband med kallelse till provet. Det är självklart att du även improviserar på dina låtar.

Kompgrupp erbjuds. Om du inte tidigare skickat in kompnoter till den självvalda låten måste du göra det senast den 15 mars. Noterna skall vara kopierade i 4 ex, märkta med namn och instrument och om så behövs, vara transponerade.

Kompnoterna måste skickas in med vanlig post och vara kopierade i 4 ex.

Mejlade kompnoter beaktas inte och slängs direkt.

Du kommer också att få göra ett skriftligt prov med en gehörsdel och en teoridel.

I samband med antagningsprovet ingår ett samtal med lärare och nuvarande elever om linjens inriktning och ditt eget studiemål. Du får också information om skolan och om Musiklinjen. Om du som biinstrument har ett orkesterinstrument eller piano och håller en god nivå, erbjuds du möjlighet att spela upp ett stycke. Biinstrument är dock inte obligatoriskt.

I mån av lediga platser kan antagning göras på vissa instrument även med kursstart från och med vårterminens början. Kontakta skolan!

Har du frågor eller vill boka besök på skolan?

Kontakta vår linjeledare:

Leif Segerberg

Telefon: 013-23 49 11, 073-202 43 82

E-post: leif.segerberg@lunnevad.se