Mia Gröndahl


Internatpedagog

Jag arbetar som internatpedagog på skolan. Det innebär främst att jag finns som stöd och hjälp till skolans internatelever, för att boendet på skolan ska fungera så bra som möjligt för enskilda deltagare och för att internaten ska fungera. Vid boendemöten är det mig du kommer att träffa.  

Jag ansvarar också för skolans deltagarråd och för att det ska finnas fungerande aktivitetsgrupper på skolan. Jag hjälper gärna till med planering och utförande av fritidsaktiviteter.  

Eftersom jag är utbildad personlig tränare utöver min fritidsledarutbildning så är hälsofrämjande arbete viktigt för mig. Jag hjälper gärna deltagare till ett mer aktivt liv. Skolan har fina naturmiljöer för detta, samt ett välutrustat gym som jag ansvarar för. Jag vet att fysisk aktivitet i någon form är otroligt viktigt för att kunna hantera stress, svåra situationer och för att må bra.  

Jag finns på skolan alla vardagar och ibland senare eftermiddagar/kvällar samt någon enstaka helg.  

Som internatpedagog är jag en del av skolans deltagarhälsoteam tillsammans med specialpedagog och kurator. Vi arbetar för att alla deltagare ska ha det bra gällande både undervisning, boende och psykosocial miljö.  

Hör gärna av dig till mig via SMS eller mail!  

Kontakt

mia.grondahl@lunnevad.se
013-23 49 15
0705-12 37 25