Prova på dagar – Konst


Funderar du på att söka en konstskola eller vill du bara kolla vad vi gör.

Konstlinjen på Lunnevad erbjuder dig två prova-på-dagar på påsklovet 6-7 april. Vi startar 8.50 båda dagarna och håller på till 15.00. Lunch och fika serveras på skolan och ingår i kurspriset, 150:- som betalas här vid kursens början.

Vi kommer att arbeta med grundläggande tecknings, måleri och formövningar i Konsthusets ateljéer. På tisdag em. informerar vi lite om vilka utbildningar det finns inom bild och formområdet och ger tips och råd om hur du gör och väljer ut arbetsprover till ansökan, både om du vill söka till oss eller till någon annan konstutbildning.

Anmälan

Vill du vara med maila till annika.sjoblom@lunnevad.se Skriv att du vill gå på prova-på-dagar, lämna namn, mailadress och telefonnummer. Det är också bra om du meddelar om du har matallergier eller äter vegetarisk kost.

Lunnevad ligger på landet utanför Vikingstad men det är lätt att ta sig hit. Från Linköping går Östgötapendeln till Vikingstad, i Vikingstad byter du till buss 574 (gå genom tunneln under järnvägen så kommer du till busshållplatsen). Från Mjölby går också Östgötapendeln och då ligger busshållplatsen där tåget stannar. Bussen går ända fram till skolan.

Kontrollera gärna tiderna på ostgotatrafiken.se, det händer ju att det blir ändringar i trafiken.

Har du några frågor, så kan du höra av dig till Annika Sjöblom på mail eller telefon 0708 12 57 70.

Välkommen