Lunnevads folkhögskola söker fastighetsskötare/vaktmästare

.

Lunnevads folkhögskola har Region Östergötland som huvudman. Skolan, som funnits sedan 1868, ligger mitt emellan Linköping och Mjölby. Vi har en allmän kurs med olika inriktningar, en danslinje, konstlinje samt en musiklinje. Här finns cirka 200 studerande och vårt internat har 100 enkelrum. På skolan är vi cirka 40 medarbetare. Besök gärna skolans webbplats www.lunnevad.se för mer information om skolan och vår verksamhet.


Skolans fastighetsavdelning är en mindre enhet med fyra anställda. Här förvaltas samtliga skolans fastigheter, både undervisningslokaler och internatboende. Här utförs allt från de dagliga rutinerna med kontroll av inre - och yttre ytor samt att avhjälpa felanmälningar. Vi utför även löpande underhållsarbete, mindre renoveringar och ett och annat ombyggnadsarbete. Som fastighetskötare/vaktmästare på Lunnevad har du stor möjlighet att själv lägga upp och planera det dagliga arbetet.


Vi söker dig som är händig och som har arbetat som fastighetsskötare/tekniker eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom området. Du ska ha erfarenhet inom bland annat vvs, snickeri, målning med mera.


Du ska ha socialkompetens och en förmåga att kommunicera med både elever och personal, förstå deras behov och kunna avhjälpa driftstörningar som uppstår på ett professionellt sätt. Du ska ha ett intresse av fastighetsskötsel och ha en vilja att utvecklas inom området. Det är en stor fördel om du har erfarenhet för att kunna utföra mindre renoveringsarbeten och reparationer. En viss vana att framföra hjullastare och köra traktor är meriterande.


Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i perioder med högt tempo och i bland fysiskt krävande arbetsinsatser. I din yrkesroll drivs du av att utföra ett arbete med hög kvalitet. Du håller rent och snyggt både i fastigheterna och i verkstadslokalen. Viktigt att du klarar av att både jobba självständigt och i team när så behövs.


Några exempel på arbetsuppgifter kan vara att:


- utföra systematisk rondering


- hantera den löpande skötseln och driften av fastigheterna


- utöva tillsyn av vvs samt byta underhållsmaterial till exempel filter


- snö och halkbekämpning (snöröjningsberedskap)


- viss grönyteskötsel


Körkort  (B) är ett krav


Anställning och information
Tillträde 1 maj 2018 eller  tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.


Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Administrativ chef Jan Druidh, 013-23 49 03.


Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Fingal Karlsson, 010-103 01 17.


Ansökan
Sista ansökningsdag är den 4 mars 2018. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/


Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.