Prova på att gå på konstskola

.

Vill du söka högskola/universitet med utbildningar till yrken som arkitekt, formgivare, grafisk designer, tecknare, illustratör eller konstnär behövs ofta någon förberedande skola för att komma in på utbildningen.

kurs

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           PROVA hemsidan

Konstlinjen på Lunnevad erbjuder dig två prova-på-dagar på påsklovet 10-11 april. Vi startar 8.50 båda dagarna och håller på till 15.00. Lunch och fika serveras på skolan och ingår i kurspriset,  150:- som betalas här vid kursens början.

Vi kommer att arbeta med grundläggande tecknings, måleri och formövningar i Bildhusets ateljéer. På onsdag em. informerar vi lite om vilka utbildningar det finns inom bild och formområdet och ger tips och råd om hur du gör och väljer ut arbetsprover till ansökan, både om du vill söka till oss eller till någon annan konstutbildning.

Anmälan Vill du vara med maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Skriv att du vill gå på prova-på-dagar, lämna namn, mailadress och telefonnummer. Det är också bra om du meddelar om du har matallergier eller äter vegetarisk kost.

Lunnevad ligger på landet utanför Vikingstad men det är lätt att ta sig hit. Från Linköping går Östgötapendeln till Vikingstad, i Vikingstad byter du till buss 574 (gå genom tunneln under järnvägen så kommer du till busshållplatsen). Från Mjölby går  också Östgötapendeln  och då ligger busshållplatsen där tåget stannar. Bussen går ända fram till skolan.

Kontrollera gärna tiderna på ostgotatrafiken.se, det händer ju att det blir ändringar i trafiken.

Har du några frågor, så kan du höra av dig till Annika Sjöblom på mail eller telefon 0708 12 57 70.

Välkommen