Kök och städs - Storforum

Forelasare2

I början på varje hösttermin brukar kök-och städpersonalen ha ett forum för att visa hur de jobbar med matsvinn,  Kravmärkt, ekologiskt, gröna påsen och hur det städades förr och nu mm.

Folkdans på Lunnevad

Lunnevads folkmusiker kickstartade igång terminen med en heldag i dansens tecken. Lärare var som vanligt Ami Dregelid, dansare och pedagog med fokus på folkdans. Folkmusikerna fick sig en grundlig genomgång av hur man dansar traditionell nordisk folkdans, allt för att få in det rätta svänget även i spelet.

Ett nytt år på musiklinjen

Efter ett långt sommaruppehåll sjuder musiklinjens lokaler av liv igen. Eleverna som går andra året rivstartade övningen redan innan uppropet och förstaårseleverna tog inte mycket längre tid på sig för att komma på banan.

Startveckan snart slut.

Då är snart en intensiv vecka över med många nya intryck och spännande möten mellan både elever och personal. Startveckan går i traditionens tecken med aktiviteter varje kväll för den som vill umgås och lära känna sina kompisar lite mer. Det har fikats med rektor, tårtkalas med allmän kurs, musikkaffe, lekar, grillning och filmvisning. Det har även funnits möjlighet att handla inför helgen.

Årets sommarkurser på Lunnevad

Nu när det börjar dra ihop sig till ny termin, nya elever och hösten kommer smygande kan vi se tillbaka på en skön, lång och innehållsrik sommar. Det första som hände efter att eleverna slutat i början av juni var våra sommarkurser med bra väder, trevlig stämning under 3 intensiva dagar.