KMH-konsert på Lunnevad

Ingo på besök i Blue Note

I veckan hade Lunnevadseleverna chansen att se Ingo, en jazzgrupp bestående av studenter från KMH i Stockholm som passerade förbi skolan på väg ner till en Danmarksturné. Tre av musikerna (Ingrid, Thobias och Tomas) har gått på Lunnevads Musiklinje tidigare och nu var de tillbaka som gäster på den scen där de själva stått som elever så många gånger förut.

Musiklinjen på turné

Tolv ensembler ute på vägarna

Under vecka 5 är det varje år dags för musiklinjen turnéprojekt. Musiklinjens elever delas upp i ett antal ensembler och varje ensemble väljer själva repertoar och ordnar spelningar över hela Sverige.

På besök i Karlstad

Sophia, en av Danslinjens lärare har denna vecka spenderat ett par dagar i Karlstad! Hon började med att göra ett studiebesök på Karlstads universitetet specifikt hos dansutbildningarna där och fick se en härlig jazzklass med danspedagogstudenterna. 

Jam på L'Orient

Öppen scen med Lunnevadskomp

Förutom alla jazz-jam på skolan är det varje månad jam på L'Orient i Linköping där Lunnevads jazzelever agerar huskomp.

Internationella kvinnodagen

Den internationella kvinnodagen 8 mars firas officiellt sedan 1977, på ett initiativ från FN. Den har sitt ursprung från den tidiga arbetarrörelsen och kvinnorörelsen men idag betraktas den som en allmän dag för kvinnofrågor.