Hem » Anna Cardenbäck

Anna Cardenbäck

Biträdande rektor, SYV

Kontaktinfo

Mobil: 073 096 76 51

E-post: anna.cardenback@lunnevad.se

I min roll som biträdande rektor vill jag bidra med att skapa förutsättningar för utveckling och lärande. Lunnevad är en anrik folkhögskola på en vidunderligt vacker plats där det sjuder av kreativitet och skapande, i en trygg och inspirerande miljö. Att få arbeta tillsammans med deltagare och personal och gemensamt sätta mål mot framtiden och vara en kulturaktör i närområdet känns fint. Hos oss på Lunnevad skapar vi möjligheter.

Jag är också studievägledare och lägger tillsammans med deltagarna upp individuella studieplaner, följer upp studierna och är delaktig i omdömessättningen. Jag finns med i verksamheten i vardagen som stöd, coach och någon att prata med runt studiesituationen. Jag ansvarar för Deltagarhälsan där jag tillsammans med kurator och socialpedagog har ett helhetsgrepp om studie-och boendesituationen.

Utbildning i olika former har jag arbetat med under hela min yrkeskarriär, jag har erfarenheter från grundskola, gymnasieskola, studieförbund och arbetsmarknadsutbildning och brinner för skolutveckling. På fritiden fyller jag på med energi genom att måla, skriva, dansa och gå på konserter. Att vara ute i naturen och leva i samklang med den viktigt för mig.

 

 

Tillbaka

Ansvarig för sidans innehåll:

Adam Clifford Kommunikatör

Sidan uppdaterades senast den 19 april 2022