Kostnader

Läromedel
Studerande bekostar själva vissa av sina läromedel. Kostnaden kan variera beroende på vilken linje som studierna bedrivs på.

Studieresor
I samtliga kurser ingår en studieresa och/eller ett antal studiebesök. Vid din ekonomiska planering bör du räkna med en kostnad om 1.500-2.000 kr för detta beroende på linje och resmål.

Förbrukningsavgift
Det är en avgift samtliga deltagare betalar för att bidra till gemensamma kostnader. Exempel på gemensamma kostnader är: studerande försäkring, vissa basläromedel, tillgång till datorer, internetanslutning, avtalslicens för kopiering, datorutskrifter, förbrukningsmaterial, städning/reparationer/underhåll, lunchrum med köksutrustning. Därutöver täcks kostnader för förtäring i samband med gemensamma aktiviteter och avslutningar. Förbrukningsavgiften är 65 kr/vecka.

Kostnader för internatelever.

Kostnaden för boende på Lunnevad läsåret 2017-2018.

Bäckafall  -  2.550 kr/månad
Västangård  -  2475 kr /månad
Östangård  -  2475 kr /månad
Längan  -  2475 kr /månad
Villan - 2475 kr /månad

Kostnad för kost på Lunnevad

Om man hyr rum på skolan betalar man även för kost. Man kan inte bo och välja bort måltider. Vi serverar frukost, lunch och kvällsmat måndag-torsdag. Fredag serveras frukost och lunch. Kostnad för kost per 4 veckor 2.856 kr. Vi säljer förmiddagskaffe i matsalen som du betalar direkt över disk.

Det går inte att enbart hyra rum utan måltider. 

Kostnader för externatelever.

Du är välkommen att äta de måltider på skolan som du själv väljer. Tillgång till kök och matplats finns i elevhemmet Östangård om du har med egen mat.

  • Frukost 39 kr
  • Lunch 59 kr .  Vid köp av häfte á 10 kuponger  540 kr.
  • Kvällsmat 56 kr

Kaffeförsäljning enligt separat prislista.

Om du önskar övernatta på skolan vid något tillfälle kostar det 100 kr/natt vill du hyra sänglinne tillkommer 80 kr, bokas hos husmor.

Vi tar endast emot kortbetalning.