Kök & städ


Eva-Marie Samuelsson

Emma Karlsson

Jag arbetar som Lokalvårdare på Lunnevad sedan 2015. Jag har en gymnasieutbildning inom Hotell & restaurang från Dackeskolan och hoppar även in i skolans kök och servering mellan varven. På fritiden använder jag gärna min kreativitet i olika inredningsprojekt.

Madeléne Antmar

Jag arbetar på skolan sedan 2013 som lokalvårdare och kan även påträffas i matsalen eller köket. Har jobbat med diverse saker genom livet och är nu på underbar arbetsplats med härliga personliga möten och bästa kollegorna. På fritiden trivs jag…

Annika Rosenqvist

Jag jobbar som lokalvårdare på Lunnevad sedan 2012 och trivs väldigt bra med arbetskamraterna och den fina miljön runt skolan. Har även jobbat i kök och restaurang på Scandic Hotell, i tygaffär och utbildat mig till reflexolog. På fritiden spelar…

Linus Jakobsson

Jag jobbar som kock här på Lunnevad sedan 2016. Min kockutbildning fick jag på John Bauergymnasiet i Linköping.

Andreas Birath

Jag jobbar som kock här på Lunnevads folkhögskola och utbildade mig till yrket vid Dackeskolan i Mjölby på 90-talet. Sedan dess har jag främst jobbat med matlagning inom krogvärlden i Örebro och i privata sektorn, med Svenska försvarsmakten som kund….

Barbro Mälman

Jag jobbar som förstekock på Lunnevad och har varit här sedan 2008. Min fritid tillbringar jag i sommarstugan och med att gå promenader med min hund Otto.

Ann-Charlotte “Lotta” Andersson

Jag jobbar som serveringsbiträde sedan 1982. Jag är duktig på att laga mat, vilket jag emellanåt gör till skolans alla elever. Att arbeta i köket, där jag har daglig kontakt med skolans elever, är både kul och inspirerande. På fritiden…

Irene Andersson

Jag har jobbat i köket sedan 1977 och är utbildad kokerska i botten. Mig hittar ni i skolans matsal där jag som serveringsbiträde möter många fina elever. Varje dag känner jag glädje över att komma till mitt arbete där jag…

Therese Ivarsson

Jag är Lunnevads husmor, konferens & Internatföreståndare. Som bakgrund har jag en gymnasieutbildning inom Hotell & restaurang från Dackeskolan i Mjölby, utbildning i ansvarsfull Alkoholservering, och en utbildning på Restaurangakademin i Stockholm – Ett bättre kök inom regional matkultur &…