Internat

Välkommen att bo på Lunnevads internat.

Som internatelev på Lunnevad är du helinackorderad under läsåret, d v s du betalar för kost och logi. Du bor i eget rum som är möblerat med säng, stol, skrivbord, hyllor, fåtölj och gardiner. Du behöver endast ta med personliga ägodelar samt täcke och kudde. I varje korridor finns ett pentry med köksutrustning, matplats, kyl och frys. Det finns TV i varje korridor. I varje hus finns en gemensam tvättstuga. Du har tillgång till fullt utrustade städskåp, sopsortering i alla korridorer. Vi tillhandahåller ”gröna påsen” för matavfall.

Vi har boende för ca 100 personer. Får vi fler sökande till internatet än vi har platser, prioriteras inte sökande som bor i närområdet.

I varje internatbyggnad finns tillgång till telefon/-er för inkommande samtal. De är öppna för utgående samtal endast till 112 (SOS), Sjukvårdsupplysningen 1177, Mantorps vårdcentral 010-105 98 20, Mobila teamet inom Region Östergötland 010-103 10 11, skolans akutnummer 0703 44 93 10, samt vardagar dagtid, kl 07.00 – 16.00, 070-881 18 69 (vaktm), alternativt 073-241 18 85 (vaktm). Anslag med information om viktiga telefonnummer finns i varje byggnads entré.

Här följer en lite utförligare beskrivning hur de ser ut och vad som finns i de olika internathusen. Boendeytan i internatrummen är ca 12 m2.

Ba3Bäckafall 
Här erbjuder vi 37 enkelrum fördelade på 5 korridorer. De flesta av rummen är placerade två och två med gemensam hall/dusch/toalett och egen garderob. Fyra rum har egen toalett. I källaren finns gemensamt TV-rum, styrketräningsrum och biljardrum. Bra internetanslutning.


 

 

Varum1Västangård
Här erbjuder vi 30 enkelrum fördelade på 3 korridorer. I entrèn till rummet finner du en privat liten hall där det finns ett eget handfat och en egen garderob. Dusch och toaletter finns i den gemensamma korridoren detta har alla elever boende i samma korridor tillgång till. I varje korridor finns ett fullt utrustat kök som får disponeras av alla elever som bor i samma korridor. Bra internetanslutning. I Västangård finns skolans kök och matsal med ett större dagrum i anslutning till matsalen.

 


Ostrum3Östangård
Här erbjuder vi 24 enkelrum fördelade på två korridorer. I entrèn till rummet finner du en privat liten hall där det finns ett eget handfat och en egen garderob. Dusch och toaletter finns i den gemensamma korridoren detta har alla elever boende i samma korridor tillgång till.
I varje korridor finns ett fullt utrustat kök som får disponeras av alla elever som bor i samma korridor. Bra internetanslutning.

I Östangård finns ett utrustat pentry och matplatser för externatelever som vill äta medhavd mat.

 


 

LanganLängan
Det finns 2 korridorer med 3 internatrum i varje korridor. I entrèn till rummet har du en privat hall  och en egen toalett  och ett handfat även en egen garderob har du på ditt rum. Uppehållsrum med kyl/frys/Micro och TV. Bra internetanslutning.

 

 

 


Externatboende på Knektgatan i Linköping
Vi tillhandahåller möblerat boende i Linköping för våra danselever som har sin undervisning och lokaler där. Fullt utrustat kök. 12 platser finns och företräde ges i turordning till elev som tackat ja till erbjuden plats på danslinjen. Länk till Boende i Linköping

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.lunnevad.se/internat#sigProIdfe0513e888