Fortbildning i dansimprovisation och komposition för danslärare och pedagoger.


Om Kursen

Den här kursen är i huvudsak för dig som undervisar i dansimprovisation och komposition och som vill inspireras, få nya ingångar i ditt arbete och samtala med kollegor. Vi kommer att utifrån olika teman utforska flera improvisations- och kompositionsövningar samt reflektera och dela med oss av erfarenheter. Vi kopplar det vi gör till gymnasieämnet Dansgestaltning även om du som deltagare inte måste vara lärare inom just det ämnet. Målet är att du efter tre dagar är full av inspiration och har fått en rad nya idéer, koncept och övningar att jobba med. Kursen är i huvudsak fysisk men tid läggs också på samtal och reflektion.

Lärare

Kursledare är Sophia Örnell som i över 10 år har undervisat i improvisation och komposition både på gymnasial och eftergymnasial nivå. Hon är verksam som koreograf och undervisar på danslinjen på Lunnevads folkhögskola.

Kurstid

Start: måndag 17 juni, kl. 12.00 (startar med lunch)
Slut: onsdag 19 juni, kl. 14:30

Sista ansökningsdag 15 maj

Kostnader

Kursen kostar 2.850 kr inklusive moms och helpension. Väljer du att inte bo på skolan reduceras priset med 400 kr.

Avbokningsregler

Anmälan är bindande och vid avbokning debiteras en avgift på minst 20 % av kursavgiften. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras en avgift på 50 % av kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras full avgift.

Ansökan & Antagning

Antalet platser är begränsat. Kursen anordnas under förutsättning att tillräckligt många deltagare anmält sig. Skolan förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar.

Länk till ansökan