Internat- och externatelever på Lunnevad


Läromedel

Studerande bekostar själva vissa av sina läromedel. Kostnaden kan variera beroende på vilken linje som studierna bedrivs på.

Studieresor

I samtliga kurser ingår en studieresa och/eller ett antal studiebesök. Vid din ekonomiska planering bör du räkna med en kostnad på 1.500−2.000 kr för detta beroende på linje och resmål.

Förbrukningsavgift

Detta är en avgift samtliga deltagare betalar för att bidra till gemensamma kostnader. Exempel på gemensamma kostnader är: studerandeförsäkring, vissa basläromedel, tillgång till datorer, internetanslutning, avtalslicens för kopiering, datorutskrifter, förbrukningsmaterial, tidningar, städning/reparationer/underhåll, lunchrum med köksutrustning. Därutöver täcks kostnader för förtäring i samband med gemensamma aktiviteter och avslutningar.

Förbrukningsavgiften är 65 kr/vecka.

Kostnader för internatelever

Kostnaden för boende på Lunnevad läsåret 2018−2019:

Bäckafall 2.550 kr/månad
Västangård 2.550 kr /månad
Östangård 2.550 kr /månad
Längan 2.550 kr /månad
Villan 2.550 kr /månad

Kostnad för måltider på Lunnevad

Om man hyr rum på skolan betalar man även för måltiderna. Man kan inte bo och välja bort dessa. Vi serverar frukost, lunch och kvällsmat måndag−torsdag. Fredag serveras frukost och lunch.

Kostnad för måltider under 4 veckor: 2.856 kr.

Vi säljer förmiddagskaffe i matsalen som du betalar direkt över disk.

Mat och övernattning för externatelever

Du är välkommen att äta de måltider på skolan som du själv väljer. Tillgång till kök och matplats finns i elevhemmet Östangård om du har med egen mat.

Frukost 39 kr
Lunch 59 kr
Lunchhäfte, 10 kuponger 540 kr
Kvällsmat 56 kr

Kaffeförsäljning enligt separat prislista.

Om du önskar övernatta på skolan vid något tillfälle kostar det 100 kr/natt. Vill du hyra sänglinne tillkommer 80 kr – bokning görs hos husmor.

OBS! Vi tar endast emot kortbetalning.