Kostnader


Läromedel

Studerande bekostar själva vissa av sina läromedel. Kostnaden kan variera beroende på vilken linje som studierna bedrivs på.

Studieresor

I samtliga kurser ingår en studieresa och/eller ett antal studiebesök. Vid din ekonomiska planering bör du räkna med en kostnad på 1.500−2.000 kr för detta beroende på linje och resmål.

Förbrukningsavgift

Förbrukningsavgiften är 75 kr/vecka. Detta är en avgift samtliga deltagare betalar för att bidra till gemensamma kostnader. Exempel på gemensamma kostnader är: förmiddagsfika, studerandeförsäkring, tillgång till skolans buss vid studieresor, vissa basläromedel, tillgång till datorer, internetanslutning, förbrukningsmaterial (pappersservetter, plast- eller pappersmuggar, emballage, papper, sopsäckar och glödlampor mm). Därutöver täcks kostnader för förtäring i samband med gemensamma aktiviteter och avslutningar.

I förbrukningsavgiften ingår även avtalslicens för kopiering och ett begränsat antal datorutskrifter.

Kostnader för deltagare på internatet

Kostnaden på Lunnevad läsåret 2019−2020:

Bäckafall 2.550 kr/månad
Västangård 2.550 kr /månad
Östangård 2.550 kr /månad
Längan 2.550 kr /månad
Villan 2.550 kr /månad

Kostnader för internatdeltagare

Om man hyr rum på skolan betalar man även för måltiderna. Man kan inte bo och välja bort dessa. Vi serverar frukost, lunch och kvällsmat måndag−torsdag. Fredag serveras frukost och lunch.  Kostnad för kost per 4 veckor 2964 kr för internatdeltagare

Kostnader för externatdeltagare

Om du önskar övernatta på skolan vid något tillfälle kostar det 100 kr/natt. Vill du hyra sänglinne tillkommer 80 kr.

OBS! Vi tar endast emot kortbetalning.