Dagkonferenser på vackra Lunnevad

Konferens

Lunnevads folkhögskola har en estetisk profil. Det både hörs och känns när man närmar sig skolan. Doften av färg och linolja från bildhusets ateljé blandar sig med musiken från en stråkkvartett som repeterar inför kvällens konsert.
Under terminstid har vi ca 180 elever på skolan som utbildar och utvecklar sig inom dans, konst och musik, eller läser för grundläggande högskolebehörighet.

Vi vill nu ge fler möjlighet att njuta av våra fina skola och den vackra och inspirerande miljön. Vi har därför tagit fram några olika konferensalternativ som presenteras nedan.

Tystan3

Våra lokaler
Då vi är en skola, så har vi många traditionella klassrum och grupprum, datasal och bibliotek, men här finns också en imponerande aula/konsertlokal med högt i tak och plats för 200 personer. Denna kan förstås möbleras om/ tömmas för att kunna fungera som tex innebandyplan, danslokal eller väldigt rymlig konferenslokal.

Vi har också 27 lektions-/övningsrum utrustade med piano eller flygel. I det separata ”Rockhuset” finns allt som behövs i instrumentväg för att kunna rocka loss ordentligt!

Skolans konstlinje huserar i ett eget hus – Bildhuset -, specialdesignat för konstskapande utifrån rekommendationer av professorer och lärare på Kungliga Konsthögskolan. I Bildhuset finns två stora ateljésalar med panoramafönster för måleri och skulptur, en mycket välutrustad grafiksal, en keramiksal med drejavdelnig och glasyrrum, smedja och träverkstad. Här finns också pentry och ett litet galleri för egna utställningar. Förutom skolans alla ”speciallokaler”, så har vi också två traditionella konferensrum med plats för 18 respektive 25 personer.

KRAV markeMatsalen är kravcertifierad och vi servererar hemlagad mat och bakar vårt matbröd.
Lunnevad folkhögskola har ett Krav-certifierat kök och fortsätter med sin satsning att köpa Krav-märkta och ekologiska livsmedel, närproducerat samt kött från närbetesdjur. Hela 60 % av skolans livsmedelbudget går till detta. Det mesta är krav-märkt. Satsar på hemlagat och hembakat.

Boende
Under läsårstid (från slutet av augusti tom slutet av maj) har vi inte möjlighet att ta emot övernattande gäster då de 100 enkelrummen på internatet är upptagna av våra elever. Övrig tid går det utmärkt att bo över hos oss. Man kan då välja vandrarhemsboende med självhushåll eller konferensboende inklusive ”allt”. Prisuppgift lämnas utifrån era önskemål.

För information och offertförfrågan, kontakta Therese Ivarsson
Tel: 013-23 49 19 eller 0733- 24 93 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

View the embedded image gallery online at:
https://www.lunnevad.se/dagkonferenser#sigProIdb52a4a8758