Beskrivning av tjänsten
Folkhögskola är en egen utbildningsform för vuxna och vi utgår från en helhetssyn på människan. På Allmän kurs kan våra deltagare läsa in grundläggande behörighet till högre studier eller enbart ge sig ett år tillsammans med andra för att växa som människa och samhällsmedborgare. Som lärare på Lunnevad arbetar du tillsammans i arbetslag och bidrar till en gemenskap på skolan.

I den här tjänsten ingår, förutom ansvar för samhällskunskap och engelska, också stödverksamhet och en demokratikurs. Tillsammans med några kollegor kommer du att hålla i en folkbildarkurs som alla deltagare på skolan ska gå tillsammans och som vi håller på att hitta formerna för. Du har även mentorsansvar för en grupp deltagare.

Behörighet att söka 
Vi söker dig med folkhögskollärarbakgrund och med erfarenhet. Meriterande är om du arbetat med unga vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Då våra deltagare har med sig olika utbildningsbakgrund vill vi att du är flexibel och har förmåga att möta upp alla deltagare utifrån deras förutsättningar. Vi söker dig som trivs med pedagogiska utmaningar, känner glädje i arbetet, vill bidra till utveckling av vår allmänna kurs och ser samarbete i arbetslaget som en självklarhet.

Anställning och information
Det här är en visstidsanställning (uppehållstjänst) under en föräldraledighet från 20 april – 20 december 2020. Med möjlighet till viss förlängning. Tjänstgöringsgrad cirka 100 %. Vikariatstillsättning sker under förutsättning av vederbörligt beslut.

Upplysningar om tjänsten
Enhetschef Allmän kurs Erik Ferm, 072-225 27 85, erik.ferm@lunnevad.se
Lärare Allmän kurs Anna Victorsson, anna.victorsson@lunnevad.se

Facklig företrädare för LF är Sandra Wahlström, 013-20 73 86

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 22 mars 2020. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem.
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200309.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland