Lunnevads folkhögskola har Region Östergötland som huvudman. Skolan, som funnits sedan 1868, ligger mitt emellan Linköping och Mjölby. Vi har en allmän kurs med olika inriktningar, en danslinje, konstlinje samt en musiklinje. Här finns cirka 200 studerande och vårt internat har 100 enkelrum. På skolan är vi cirka 40 medarbetare. Besök gärna skolans webbplats www.lunnevad.se för mer information om skolan och vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär alla, i städning förekommande arbetsuppgifter, såsom att moppa, damma, hantera dammsugare och köra städmaskiner. Förutom städning av skolans undervisningslokaler städar du även allmänna utrymmen bland annat på skolans internat. Vi har cirka 100 trevliga kursdeltagare som bor på skolan under terminerna och som uppskattar att ha rent och snyggt omkring sig. Vi har även en del extern uthyrning såsom konferenser och vandrarhem. Vår skola är mycket miljömedveten vilket innebär att användandet av kemikalier har minimerats till förmån för städning med microduksteknik och ånga. Som städare på Lunnevad utgör du en viktig “kugge” i ett större socialt sammanhang inte minst på skolans internatboende. Du kommer att ingå i städ/kök- arbetslaget där man ibland roterar mellan egna arbetsuppgifter och övriga uppgifter i arbetslaget, till exempel servering och bakning.

Utbildning och erfarenhet
Du ska ha relevant utbildning. Vara väl förtrogen med modern städteknik och ha några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från städning på ett internatboende så är det ett plus.

Personliga egenskaper
Du är en social och serviceinriktad person, som kan arbeta både självständigt och i team. Viktigt att du är socialt kompetent och gillar att arbeta nära ungdomar då de utgör en viktig del av din arbetsmiljö.
Vikigt är att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift då kommunikation är en viktig del av jobbet.

Anställning och information
Tjänsten är på 70 % med tillträde den 16 mars 2020. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med tre månaders provanställning. Semestertjänst. Schemalagd arbetstid måndag till fredag. Körkort och tillgång till bil är nödvändig då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstiderna. Ange minst två referenser från nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Gruppledare Sara Åberg, 0722-28 77 12.
Enhetschef Jan Druidh, 0732-50 09 95, 013-23 49 03.

Facklig företrädare för Kommunal är Annika Kristedal, 010-103 43 33.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 februari 2020. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200043.