Lunnevads folkhögskola har i dagsläget cirka 100 unga vuxna som studerar på skolans linjer och som valt att bo på skolans internat. Flera av skolans deltagare har behov av stöd även utanför skoldagen. Därför söker vi nu en internatpedagog/boendestödjare kopplat till skolans internatboende.

Arbetsbeskrivning
Som internatpedagog/boendestödjare ger man stöd och hjälp till självhjälp i internatboendet. Det gäller allt från vardagliga sysslor/daglig livsföring till fritidsaktiviteter och andra gemensamma aktiviteter. Man ansvarar även för utveckling av den sociala miljön och deltagarnas trivsel i och kring boendet.

Utbildning och erfarenhet
Du bör ha någon form av adekvat utbildning och gärna lång arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsvariationer och psykisk ohälsa behövs. Du behöver vara bra på att samarbeta, är lugn, flexibel, har stort tålamod, gillar utmaningar, har en positiv livssyn och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Då arbetet innefattar viss dokumentation behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Anställning och information
Det här är en projektanställning på 12 månader. Anställningsform är en semestertjänst på 75 %. Tjänsten innefattar arbete på dagtid och till viss del också kvälls- och helgtjänstgöring.

Villkor
B-körkort krävs, viss datorvana

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Specialpedagog Anna Englund Bohm, anna.bohm@lunnevad.se,  0705 59 43 58.
Kurator Annika Lejonclou, annika.lejonclou@lunnevad.se, 0703 64 34 93.
Rektor Lena Sahrblom, lena.sahrblom@lunnevad.se , 0722- 29 83 40.

Fackliga företrädare är:
Annika Kristedal Kommunal, 010-103 43 33.
Erica Adolfsson, SSR,  010-103 02 15.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 februari 2019. Du är välkommen med din ansökan via rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp att registrera dig i systemet kontakta vår kundtjänst CVU Direkt direkt tnr 010- 103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.